Welkom bij drukkerij Het Snorretje

Drukkerij Het snorretje is op 2 maart 1996 opgericht, aan Sellekamp 20, door Hans en Monique Wesselink. Aangezien het pand te klein werd zijn Hans en Monique op zoek gegaan naar een ander pand. Na vijf jaar hebben ze een groter pand gevonden, en wel aan Sellekamp 14. In juni 2011 hebben ze de overstap gemaakt naar het huidige pand, aan de Ministerlaan.

Klanten

De klanten van  Het snorretje kunnen worden onderverdeeld in drie categorieŽn:
- Particulier
- Bedrijven
- Verenigingen

Veel van de klanten komen uit de buurt of kennen Het snorretje van familieleden, vrienden of collegaĻs. Hans staat voor een goede service wat als gevolg heeft dat klanten sneller terugkomen of mond-tot-mond reclame maken.

Soorten grafische beroepen die terug te vinden zijn bij Het snorretje Bij Het snorretje vind je voornamelijk drukwerk, voorbereid en gedrukt, gekopieerd, gesneden en ingebonden werk. Ook wordt er, indien gevraagd door de klant, ontwerpen gemaakt. Bij Het snorretje vind je dus de ontwerpers, voorbereiders, drukkers en nabewerkers terug.

Producten & diensten

Het snorretje maakt verschillende producten en levert een aantal diensten. Deze producten en diensten zijn onder te verdelen in een aantal categorieŽn:
- familiedrukwerk
- handelsdrukwerk
- verenigingsdrukwerk
- bedrukken van promotiemateriaal
- inbinden van drukwerk
- kopieren (zwart/wit en kleur) en de mogelijkheid geven tot het maken van zwart/wit kopieŽn.
- verkoop papier

Openingstijden

Maandag    
Dinsdag      
Woensdag   
Donderdag   
Vrijdag        
Zaterdag      

 

13.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur